Харківський нефарт. Металіст 1925 програв Чорноморцю

Харків'яни мали гольових моментів на кілька матчів, але так і не змогли забити

У центральному поєдинку 28-го туру Першої ліги зустрілися харківський «Металіст 1925» та одеський «Чорноморець», третя і друга команди чемпіонату.

На ОСК «Металіст» підопічні Валерія Кривенцова зі старту захопили ініціативу: непогано атакували флангами і частенько турбували Паламарчука. Тим дивніше став пропущений ними гол. В одній з нечастих атак одеситів Брагару впав у штрафному після того, як Западня зіграв з ним корпус в корпус. Арбітр Романов без вагань вказав на «точку» і пенальті чітко реалізував Путря - 0:1.

«Металіст 1925» продовжував насідати на ворота Паламарчука і мав кілька гольових моментів: двічі кіпер «Чорноморця» виручив після ударів Пономаря та ще раз врятував після добивання з лінії воротарської від Криськіва.

Після перерви господарі ще настирніше пішли на ворота одеситів. Криськів влучив у поперечину, Голодюк - у стійку, а Савін головою пробив в сантиметрах від воріт. Під кінець зустрічі ще й Ченбай з лівої струсонув стійку воріт гостей, але забити харків'янам так і не вдалося.

Перемога дозволила одеситам набрати 58 очок і гарантувала їм місце в еліті українського футболу. «Металіст 1925» на третій позиції з 53-ма очками має хороші шанси зберегти за собою прохідне місце.

Українська Перша ліга. 28 тур.

«Металіст 1925» - «Чорноморець» - 0:1

Путря, 12 (пен.)

Габелок, 59, Пономар, 60, Ткачук, 64 - Путря, 41, Горопевшек, 60, Мащенко, 71

Пономар, 78 (друга жовта картка)

«Металіст 1925»: Сидоренко, Жичиков, Ткачук, Шершень, Западня, Габелок, Савін, Голодюк (Блажко, 81), Криськів, Батюшін (Ченбай, 80), Пономар

«Чорноморець»: Паламарчук, Мартиненко, Горопевшек (Микицей, 92), Путря, Долгов, Кравченко, Вачіберадзе, Брагару (Мащенко, 70), Ковбаса (Штогрин, 70), Авагімян, Козак

Арбітр: Віталій Романов, Дніпро

Стадіон: ОСК «Металіст», Харків

МЕТАЛІСТ 1925 - ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Максим Щербаков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі