Віктор ВАЦКО: «Сподіваюсь, Де Дзербі приїхав не просто заробити грошенят»

Експерт висловився про нового тренера «Шахтаря»

Відомий український коментатор Віктор Вацко прокоментував призначення Роберто Де Дзербі на пост головного тренера «Шахтаря».

«Роберто Де Дзербі - дуже сильне придбання «Шахтаря». Ймовірно, найперспективніший тренер Італії. З іменем, яке футбольним людям не потрібно шукати у Вікіпедії. Зі сталими сучасними небанальними поглядами на футбол. З філософією атакувальної гри, що будується на контролі м'яча, домінуванні на полі - яка на 100% ідентифікується із багаторічною філософією його нового клубу. З досвідом кар'єри у топовому клубі нетопового європейського чемпіонату (кілька років грав за румунський «Клуж»).

Цей трансфер, безперечно, дасть додаткового сяйва конкурентній боротьбі «Шахтаря» із «Динамо» в українському чемпіонаті. Ризикну спрогнозувати - без яких-небудь інсайдів, - що під Де Дзербі «Шахтар» поповнить свій склад кількома новими гравцями, але водночас продовжить робити акцент на розвиток молодих талантів, які уже зараз є в команді. Оскільки однозначно зрозуміло, що амбіції і клубу, і тренера не будуть обмежуватися лише успіхом на внутрішньоукраїнській арені.

Сподіваюсь, Де Дзербі приїхав у нашу нефутбольну, за мірками європейських топів, країну не просто заробити грошенят, а й наповнити свій ще порожній тренерський музей трофеями і голосно заявити про себе на рівні Ліги чемпіонів.
Ось так для мене це виглядає зараз. А далі все покаже Її Величність Гра!», - написав Вацко в Facebook.

Максим Гаптар Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Біатлон | 17 травня 2024, 15:14 0

Тарас Лесюк і Юлія Підручна стали сімейною парою

Коментарі