Презентація емблеми. Розпочато процедуру перейменування Металу в Металіст

Ігор Терехов заявив, що 29 травня відбудеться повернення народної команди

Харківський клуб «Метал» під своєю нинішньою назвою зіграє останню гру в суботу, 29 травня.

25 травня секретар Харківської міської ради Ігор Терехов заявив, що запущена процедура перейменування клубу «Метал», після якої клубу повернуть назву «Металіст»:

«Цьому передувала велика робота міської влади та Олександра Ярославського. Ми презентуємо [29 травня] емблему футбольного клубу «Металіст», і відбудеться повернення улюбленої народної команди. «Метал» вже вийшов у Першу лігу, і ми ставимо перед собою амбітні цілі - за один сезон пройти в Прем'єр-лігу, за наступний - грати в єврокубках, а далі - в Лізі чемпіонів».

Секретар міської ради запросив футбольних вболівальників, дітей, що займаються спортом, їхніх тренерів та батьків прийти на стадіон і підтримати команду. За його словами, запланована цікава програма.

Нагадаємо, 29 травня о 17:00 «Метал» проведе матч 24-го туру Другої ліги проти «Кривбасу» (Кривий Ріг) на стадіоні «Металіст». Обидві команди вже забезпечили собі путівки до Першої ліги.

Влада Харкова хоче отримати у комунальну власність стадіон «Металіст», його тренувальну базу та дитячу академію. На запитання, як будуть вибудовуватися комерційні відносини з ФК «Металіст», Терехов повідомив, що про продаж стадіону клубу не йдеться. Він неодноразово говорив, що місто підтримує ініціативу бізнесмена Олександра Ярославського щодо відродження футбольного клубу «Металіст».

Ярославський пообіцяв розповісти всі таємниці про майбутнє Металіста

Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 9

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі