Чому нічия з Бахрейном – не катастрофа? Циганик пояснив свою позицію

Журналіст поділився враженнями від товариського матчу збірної України

Журналіст Ігор Циганик в авторській програмі Циганик LIVE поділився своїми враженнями від товариського матчу збірної України з Бахрейном (1:1):

«Які враження після матчу з Бахрейном? Абсолютно нормальні. Я пам'ятаю, як Блохін розпочинав свою кар'єру на тренерській лаві збірної України. Тоді програли всі товариські поєдинки, і нам здавалося, що у нас немає збірної. Він тоді говорив: «Хлопці, головне, щоб ми програвали тільки товариські матчі. Решта все прийде». Потім команда з першого місця вийшла на чемпіонат світу, обіграла на виїзді чемпіонів Європи [Грецію], обіграла третю команду останнього чемпіонату світу [Туреччину].

Мені сподобалося, що я побачив хорошу форму і настрій Марлоса. Я не впевнений, що він буде основним футболістом на Євро. Але я знаю, що це хороша опція для Андрія Шевченка. І я знаю, що в деяких матчах він його використовуватиме. Так само я дуже радий, що зіграв Тарас Степаненко, адже він важливий гравець.

Також я знаю, що Шевченко задоволений грою Артема Довбика. Ці матчі - можливість побачити персоналії: в якому вони стані, як вони готуються, як можуть себе проявити. Досвідчені футболісти зіграли так, як вони мали зіграти.

Це товариська гра. Щоб люди отримали ігрову практику. Тут немає такого рівня відповідальності, який повинен бути. Я би більше хвилювався, якби Україна розірвала цей Бахрейн, і ми говорили, що у нас є команда, яка може виграти чемпіонат Європи.

Успіхом буде вихід з групи. Далі все залежатиме від жеребкування. Я вважаю, що у нас хороша і яскрава збірна. Ми будемо спокійно почуватися на Євро».

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 00:36 1

Матч завершився бойовою нічиєю – 2:2

Коментарі