Олександр ДЕНИСОВ: «Ноги не біжать»

Відомий журналіст – про нічию України з Бахрейном

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов прокоментував нічию збірної України в товариському матчі з Бахрейном (1:1).

«Україна зіграла внічию з Бахрейном, по суті, врятувалася в кінці матчу. Мені сподобався Марлос, тому що через нього будувалася гра, ми знаємо, що йому вже важко, з огляду на вік, даються всі 90 хвилин гри, проте, він сьогодні був «живіший» за деяких молодих, через нього «плелися» певні комбінації. Якщо говорити, про березневі матчі, то це, все-таки, були офіційні ігри, де, дійсно, у збірної друга і третя гра не вийшла, з фінами втратили перемогу і з Казахстаном це була сенсація, коли дійсно втратили очки.

Некоректно порівнювати березневі ігри з сьогоднішньою грою. Мені здається, дуже своєчасна ця пауза після сьогоднішніх 1:1, перезавантажитися, 4 дні побути з сім'ями, повернутися і вже тоді тримаємо курс на Євро і готуємося до наступних двох товариських матчів. У «Шахтарі» за результатами нинішнього сезону був Анатолій Трубін. Матч виявився досить складним. Ноги не біжать», - заявив Шевчук.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 07:01 3

Андрій Лунін навряд чи перейде в «ПСЖ»

Коментарі