СУДАКОВ: «Ми зробимо висновки і будемо готуватися до наступних матчів»

Хавбек збірної України – про нічию з Бахрейном

18-річний півзахисник збірної України Георгій Судаков прокоментував нічию з «Бахрейном» (1:1) в дебютному матчі за національну команду.

«Дебютувати за національну збірну - це мрія кожного футболіста. Я не виняток. Тим більше в такому віці. Це великий досвід для мене, великий виклик. Це тільки плюс мені в скарбничку. Я в такому віці повинен вчитися, набиратися досвіду. Тим більше з такими футболістами, топ-рівня. З таким тренерським штабом. Емоції неймовірні. Не можу сказати, що були якісь особливі відчуття, коли вийшов на другий тайм, тому що кожен матч по-своєму особливий.

Я просто виходжу і намагаюся показати те, що вмію, те, що я повинен робити в кожному матчі. Неважливо - за збірну чи клуб, за молодіжну збірну або національну. Результат не той, якого ми хотіли. Але це товариський матч. Ми зробимо висновки і будемо готуватися до наступних матчів. Відчувалася втома, ноги налилися, важкувато було. Але на нашому рівні це не повинно позначатися на нашій грі, ми повинні виходити і давати результат», - сказав Судаков.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 16:21 0

Про це повідомив журналіст Абдулазіз Аль-Осаїмі

Коментарі