ТРУБІН: «Всі бачили, що я провалив гру. Хочу вибачитися за свою помилку»

Воротар збірної України - про матч з Бахрейном

Воротар збірної України Анатолій Трубін прокоментував нічийний результат у товариському матчі проти команди Бахрейна (1:1).

- Хочу вибачитися перед уболівальниками і партнерами по команді за свою гру. Всі бачили, що я її провалив. Плюс була помилка в моменті з пенальті. Цей результат, більшою мірою, на моєї вини. Через цю дурну помилку пропустили, а потім почали поспішати відігратися. А в цілому добре грали, зокрема в другому таймі. У першій половині контролювали м'яч, а потім трохи важко було після тижневого циклу по два тренування було. Але грали непогано.

- У моменті з порушенням в штрафному не потрібно було виходити на м'яч?
- Так, тому що м'яч йшов у бік, не було небезпеки, наш захисник супроводжував суперника. Не треба було туди йти, а залишатися у воротах і тримати позицію.

- Сьогодні не було деяких лідерів. Наскільки це вплинуло на структуру гри?
- Були відсутні наші лідери, але на їхні позиції вийшли кваліфіковані хлопці, які можуть їх замінити. Я не думаю, що в цьому проблема.

- 1:1 з Бахрейном буде тиснути психологічно?
- У будь-якому матчі важливий результат, це буде хороший урок. Особисто для мене точно. Потрібно ще краще працювати, ще якісніше тренуватися і готуватися до матчів.

- З чим пов'язана ваша помилка?
- Це неправильна оцінка ситуації. Всі помиляються, але воротарська помилка помітна всім, тому що в 99% це гол.

Хочу сказати величезне спасибі за підтримку, давно такої її не було. Стільки людей прийшло. Грати при майже заповненому стадіоні - кайф.

Володимир Клепач Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:22 9

Тібо вважає, що врятувати у такій ситуації було дуже складно

Коментарі