Реал – Вільярреал. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Дивіться 22 травня о 19:00 відеотрансляцію ключового поєдинку 38 туру Ла Ліги

В суботу, 22 травня, відбудеться поєдинок 38 туру іспанської Ла Ліги, в якому зіграють мадридський «Реал» і «Вільярреал». Матч пройде в Мадриді на полі стадіону «Альфредо ді Стефано», початок о 19:00.

Розіграш чемпіонату Іспанії добігає кінця. Його сміливо можна назвати атракціоном небаченої щедрості - «Атлетіко», «Реал» чи «Барселона» вже давно могли б стати чемпіонами, але в останніх турах масово втрачали очки і не користалися осічками конкурентів. Найбільш щедрими виявилися каталонці, які перед останнім туром благополучно випали з чемпіонської гонки. Тому золото Прімери розіграють два мадридських клуби.

Легше буде «Атлетіко», адже все залежить тільки від них - якщо підопічні Сімеоне виграють свій матч, то можуть розпочинати святкувати. А у разі втрати очок будуть нюанси. Цієї втрати очок якраз чекатиме «Реал» - «вершкові» відстають від сусідів на два бали, тому їм потрібно буде вигравати свій матч з «Вільярреалом» і чекати на будь-яку осічку конкурентів, нема значення, нічию чи поразку.

Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу.

Реал - Вільярреал. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 10 травня 2024, 23:59 2

Суперником України у 1/8 фіналу буде команда Німеччини

Коментарі