Хлопчики за викликом! Гендиректор Металіста 1925 різко відповів Циганику

Ярослав Вдовенко пригадав рольові ігри та методи, від яких смердить

Генеральний директор «Металіста 1925» Ярослав Вдовенко прокоментував інформацію футбольного журналіста Ігоря Циганика про те, що клуб з Харкова буде сателітом «Шахтаря»:

- Скажіть, а навіщо це коментувати?! Людина так вважає, в неї нібито є джерело інформації. І нібито воно перевірене. Ну добре, нехай і надалі буде так вважати. Ноги все одно будуть рости: якщо не звідти, то звідти.

Для досягнення якихось своїх цілей деякі інсайдери не цураються методів, від яких смердить. Але це їхній вибір, їхній внутрішній світ. Якщо хтось відчуває насолоду в цій рольовій грі, позиціонуючи себе хлопчиками за викликом, готовими в найкоротші терміни виконати будь-які примхи замовника в форматі «чего изволите», навіщо на це реагувати, щось говорити або спростовувати? Наші вболівальники є людьми освіченими, розумними, вони самі все чудово розуміють. Більше нічого не хочу про це казати.

- Ви не захотіли бачити знімальну групу «Профутбол Digital» на матчі з «Гірником-Спорт»? Була інформація, через те, що вона могла щось заборонене відзняти?

- Цікава інформація (посміхається). Вибачте, але матч транслювався у прямому ефірі з шести камер, були повтори ключових епізодів, матч знімали оператори обох клубів, були присутні акредитовані фотографи та журналісти. Репортаж про матч робили знімальні групи ТРК «Футбол», найстарішої футбольної радіопрограми «Мова футболу» та інших засобів масової інформації.

А у «Профутбол Digital» сезонної акредитації немає, про це мені повідомили у нашому медіа-центрі. Вибачте, але карантинні обмеження - не просто чиясь примха. Саме тому, у нас після матчів немає індивідуального підходу ЗМІ до учасників матчу, а у прес-конференції участь беруть не тільки тренери, але і гравці.

COVID-протоколом ми нехтувати не збираємося, але ті засоби масової інформації, які вчасно пройшли процес акредитації, раді бачити завжди. До прикладу, на тренуванні напередодні матчу проти Вересу була присутня знімальна група групи телеканалів «Футбол». Не хочеться про негатив, давайте краще про футбол.

Микола Степанюк Джерело: ФК Металіст 1925
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 10:44 31

В'ячеслав розповів про сутички у матчі між командами U-19

Коментарі