Школа беттінга. Правильне мислення як запорука успішної ставки

Грати потрібно тоді, коли ти готовий забути про емоції

Багато людей, особливо ті, хто не грає на ставках, або робить це рідко, вважають, що для довгої і успішної гри потрібно знати правила роботи букмекерської контори (в тому числі, як вони виставляють свої котирування), і розуміння нюансів хоча б 1-го виду спорту. Але досвідчені, успішні гравці вважають, що ще більш важливою, обов'язковою умовою успіху має вважатися вироблення правильного способу мислення. Це якісь негласні, психологічні правила гри, які необхідно зрозуміти, прийняти і освоїти.

Потрібні правильні очікування від гри

Вкрай неправильно сподіватися на великі куші. Джекпот - це більше про казино або лотереї, де і дійсно є шанс озолотитися буквально в 1 момент. Правда, він і там мізерний, і отримують великі суми 1 на мільйони. У ставках потрібно мати терпіння і бути готовим вдосконалюватися. Навіть ті, хто сколотив статки на вірних ставках, знають, що безпрограшних стратегій тут просто не буває, більш того, нерідко дрібниця відділяє перемогу від поразки. Головне - це зробити так, щоб перше було більше.

Грати потрібно тоді, коли ти готовий забути про емоції

Завжди, навіть кращі, не тільки виграють, але і програють. Причому це може бути як разова удача / осічка, так і справжня серія - будуть і переможні і програшні. Такі смуги більш ніж природні. І також зрозуміло, що терпіти поразки ніхто не любить, тим більше у випадках, коли при цьому ще й гроші йдуть. Але чи не перше, що потрібно в собі виховати в іграх з букмекерами - це правильне ставлення до невдач. Без міцних нервів точно буде крах - людина починає гарячково намагатися відігратися, робить непідготовлені парі, сподіваючись на інтуїцію, і в підсумку витрачати весь банк.

Знання - сила, і вчитися потрібно продовжувати завжди

Бажано сфокусуватися, особливо спочатку, на тільки тих видах спорту, а то і тільки на дивізіонах, за якими стежите, і новини про які добре знаєте. Така база допоможе краще оцінювати шанси команди або спортсмена на успіх. Але все одно проходять часто місяці, а то й роки, поки людина, що розбирається в спорті, стає успішним гравцем - набивши перед цим чимало гуль, в тому числі фінансових. Тільки той, хто продовжує вчитися і самосовершенствоватся, прийде до успіху.

Не варто "відриватися від землі" навіть після удач

Потрібно зберігати здоровий глузд, не тільки при поразках, а й в успіхах. Інакше швидко отримаєте урок, втративши гроші через те, що почали менш відповідально все перевіряти і готувати. Тільки той, хто не знижує вимоги до себе, хто продовжує працювати і вчитися постійно, залишається на плаву в своїй захоплюючій суперечці з букмекерськими конторами.

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 18:06 7

Лондонський клуб здобув перемогу з рахунком 5:0