Стало відомо, коли Ярославський повернеться на стадіон Металіст

Колишній президент «Металіста» відвідає матч «Метал» — «Кривбас» 29 травня

Колишній президент харківського «Металіста» Олександр Ярославський вперше за дуже довгий час відвідає стадіон «Металіст». Ярославський буде особисто присутній на поєдинку 24-го туру Другої ліги України «Метал» - «Кривбас», який відбудеться в суботу, 29 травня.

«Можу вам сказати одне: 29 травня в Харкові буде остання гра «Метала» в цьому сезоні в Харкові. Саме на цьому матчі планується повернення Ярославського на стадіон «Металіст». Знаю, що в харківському клубі готуються до того, що Олександр Ярославський приїде підтримати «Метал» якраз в цій грі. Це буде зроблено, по-перше, для того, щоб показати, що він вболіває за цю команду. По-друге, щоб поспілкуватися з уболівальниками і розповісти про плани на наступний сезон.

Так що 29 травня ви зможете отримати інформацію з перших вуст - яким буде «Метал» в наступному році. Буде це «Метал», або буде це «Металіст» вже у Першій лізі, якими будуть трансфери...

Давайте дочекаємося Олександра Ярославського, і я думаю, що харківські вболівальники отримають можливість вживу запитати, яким буде «Метал» або «Металіст» вже у наступному році», - заявив журналіст Ігор Циганик.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Метал
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:25 4

Юлія не дуже хоче їхати з Іспанії

Коментарі