Київ з 2 по 13 червня приймає мейджор з Dota 2

WePlay Esports Arena Kyiv прийме другий меджор з призовим фондом в 500 тисяч доларів

WePlay Esports організовує наступний мажор Dota Pro Circuit (DPC). Захід відбудеться 2-13 червня 2021 року на кіберспортивній арені WePlay Esports Arena Kyiv. На заході розігруються $500 000 призового фонду і велика кількість DPC-очків, тому учасники будуть зацікавлені показати найкращі результати.

Dota Pro Circuit - це серія заходів, які організовує Valve, щоб визначити кращі команди сезону. Згодом вони візьмуть участь у The International (TI), головному щорічному турнірі з Dota 2, де битимуться за мільйони доларів. Через пандемію COVID-19 у 2020 році TI не відбувся - його призовий фонд був перенесений на захід 2021 року. WePlay AniMajor - один із двох мажорів DPC поточного сезону, тому ставки виключно високі.

«На WePlay AniMajor наша команда сподівається створити шоу, яке вболівальники запам'ятають і будуть готові переглядати роками. Ми плануємо дати глядачам дещо більше, ніж просто круті ігри в Dota 2 - розважальна програма запланована такою, що під час трансляції не захочеться відриватися від екрану навіть на хвилину», - говорить Максим Білоногов, генеральний продюсер і chief visionary officer WePlay Esports.

WePlay Esports Arena Kyiv, де пройде WePlay AniMajor, - арена-трансформер, обладнана для проведення кіберспортівних шоу світового класу. Після свого відкриття в IV кварталі 2020 року вона прийняла два кіберспортівних турніри й Ultimate Boxing Night - вечір боксерських двобоїв, який транслювався на Twitch, YouTube, DAZN та інших платформах.

Загалом у WePlay AniMajor візьмуть участь 18 команд, що розподілені таким чином:

Wild Card - 6 команд.
Груповий етап - 6 команд.
Плей-офф - 6 команд.

WePlay AniMajor почнеться 02 червня з етапу Wild Card, де шість команд зіграють серію матчів у форматі Round Robin (best of two). Дві команди, які показали найкращий результат, виходять до групового етапу.

На груповому етапі, який починається 04 червня, вісім команд зіграють одна з одною серію матчів Round Robin (best of two). Команди, що зайняли перші два місця на груповому етапі, виходять до плей-оф верхньої сітки. Дві команди, які набрали найменшу кількість очок, вибувають. Решта переходять до плей-оф нижньої сітки.

У плей-оф, який стартує 09 червня, всі матчі грають до двох перемог (best of three), за винятком Grand Final, який триває до трьох перемог (best of five).

Максим Гаптар Джерело: weplay.tv
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кіберспорт | 30 квітня 2024, 23:57 0

Українська організація зуміла забрати перемогу у двох раундах