Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Динамо Луческу нагадує команду часів Лобановського»

Відомий тренер пояснив тріумф румунського фахівця в київському клубі

Відомий тренер Сергій Ковалець прокоментував успіх Мірчі Луческу в київському «Динамо». Нагадаємо, що під його керівництвом «біло-сині» зробили золотий хет-трик.

«Прийшов, побачив, переміг. Так можна сказати про яскраве повернення в український футбол румунського фахівця Мірчі Луческу. Склалося враження, що навіть не було такого досить тривалого розставання, оскільки очолювана ним команда знову продемонструвала якісний футбол. Тільки зараз це було київське «Діінамо», а не донецький «Шахтар».

Як би до Луческу не ставилися деякі вболівальники «біло-синіх», факти, як кажуть, уперта річ: «Динамо» під керівництвом Луческу почало нагадувати команду часів Валерія Лобановського. Перш за все, румунський фахівець скористався своїм талантом психолога. Відчувалося, що він достукався буквально до кожного свого підопічного і вони віддячили йому за довіру, додаючи від матчу до матчу.

Можна погодитися з тренером «Зорі» Віктором Скрипником, який після фінального поєдинку Кубка України в Тернополі сказав, що «Динамо» нагадує потужний автомобіль, який все змітає зі свого шляху. Конкуренти «Динамо» не зуміли знайти вагомих контраргументів проти «біло-синіх», які набрали чемпіонський хід. Мене приємно здивувала фізична готовність киян навіть на фініші сезону, згадайте хоча б, які ривки здійснювали в фіналі Кубка України Віктор Циганков, Микола Шапаренко. І це в овертаймі», - сказав Ковалець.

Читайте також: Топ-10 подій сезону УПЛ, що закінчився

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:14 2

Кожен клуб, який вийшов у головний єврокубковий турнір 2024/25, отримає £15.9 млн

Коментарі