Мирон МАРКЕВИЧ: «Скрипник не вгадав із замінами»

Спеціаліст – про поразку «Зорі» від «Динамо» у фіналі Кубка України

Голова Комітету збірних УАФ Мирон Маркевич прокоментував перемогу київського «Динамо» над луганською «Зорею» (1:0) у фінальному матчі Кубка України.

«Кияни заслужено завоювали кубковий трофей, довівши, що вони по праву найсильніші в Україні. Хоча динамівці мали перемагати в основний час, а не доводити справу до овертайму.

Поки у луганчан вистачало сил для активного відбору м'яча, компактних дій у своєму штрафному майданчику, то вони практично ні в чому не поступалися динамівцям. Однак після перерви почала позначатися перевага «біло-синіх» в швидкості прийнятих рішень, фізичній підготовці. Не зовсім вгадав тренер «Зорі» і з замінами, зусиль свіжих футболістів вистачило лише, щоб відсунути гру від своїх воріт. Але коли підопічні Мірчі Луческу накрутили темп, то вагомих контраргументів у «Зорі» не виявилося. «Динамо» заслужено завойовує ще один трофей, доводячи, що в порівнянні з попереднім сезоном різко додало.

Наостанок, хотілося б відзначити Тернопіль за належну організацію фінального матчу. Доводиться тільки шкодувати, що в такому футбольному місті, з такою інфраструктурою немає команди Прем'єр-ліги», - сказав Маркевич.

Нагадаємо, що перемогу над «Зорею» динамівцям приніс єдиний гол Віктора Циганкова.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 06:01 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує важливий поєдинок для синьо-жовтих

Коментарі