Андрій ЛУНІН: «Зідан говорить, що я заслуговую бути в Реалі»

Український воротар «вершкових» розповів про взаємини із головним тренером команди

22-річний воротар мадридського «Реала» і збірної України Андрій Лунін розповів про свої взаємини із головним тренером «вершкових» Зінедіном Зіданом.

«Зідан пояснив мені своє бачення футболу, розповів, як я повинен грати і вибирати позицію. Це те, чого він вимагає від воротарів. Він говорить мені, що я тут, тому що я на це заслуговую, що я повинен продовжувати працювати і бути готовим, бо у будь-який момент я можу вийти на поле. Я вчуся щодня, тренуюся з кращими. Коли прийде моя черга грати, я постараюся бути повністю до цього готовим. Матч в «Реалі» коштує 10 матчів в будь-якому іншому клубі.

Сподіваюся, я зможу зіграти багато ігор в цьому клубі, виграти багато титулів і подати приклад українським юним футболістам. Будь-хто може здійснити свою мрію. Я пишаюся, це історичний момент для всієї країни і для мене особисто», - вважає Лунін.

Лунін перейшов у «Реал» з луганської «Зорі» літом 2018 року за €8,5 мільйонів. У поточному сезоні Лунін провів за «Реал» один матч у Кубку Іспанії, де пропустив два м'ячі.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Реал Мадрид
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 18:07 1

Флорентіно Перес пообіцяв солідну суму гравцям королівського клубу

Коментарі