Олександр ДОЛГОПОЛОВ: «Не готовий грати на 70-80%»

Український тенісист - про завершення кар'єри

Екс-перша ракетка України Олександр Долгополов прокоментував своє рішення завершити кар'єру, про яке він оголосив на початку травня:

«У мене болить рука. Грати на 100% я не можу, а грати на 70-80% я не готовий, оскільки це буде мені важко, буду нервувати і відчувати, що кисть повністю не відновилася і тому прийняте таке рішення.

Перед операцією лікар попередив, що після неї не факт, що кисть відновиться для професійного тенісу. Для життя все нормально, рука ніяк мене не обмежує. Я знав, що є ризики, а кисть і лікті для тенісиста - це найгірші місця.

Вибору не було. Він сказав, що грати ти не зможеш, і потім ми спробували її залікувати без операції десь 5-6 місяців. Але свої останні два матчі я все одно грав з болем. Після останнього матчу, по-моєму, з Джоковичем, я прийняв рішення про операцію, і після цього були два роки відновлення і потім ще одна операція.

За чим буду сумувати? Адреналін, великі стадіони, великі матчі, за якимись суперважливими моментами, коли тобі потрібно приймати рішення. У звичайному житті це важко. Потрібно знаходити якісь заняття, але це непросто.

Мені дуже цікавий бізнес, щоб вибудувати вдалу фінансову модель життя після спорту. У мене сестра архітектор-дизайнер, у нас своє дизайнерське агентство і ми займаємося цим. Багато планів - це інвестиції, нерухомість, акції. Плануємо розвиватися в цьому бізнесі».

Олег Дідух Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 00:12 16

Мірча може обійняти посаду генерального директора київського клубу

Коментарі