ЯРОСЛАВСЬКИЙ: «На відновлення інфраструктури Металіста потрібно $10 млн»

Харківський бізнесмен Олександр Ярославський розповів нові деталі

Харківський бізнесмен Олександр Ярославський в інтерв'ю Ігорю Циганику розповів нові деталі відродження «Металіста» та його інфраструктури:

«Користуючись нагодою, хотів би звернутися до Ігоря Терехова, Айни Тимчук і Артура Товмасяна, щоб якомога швидше розглядалося питання відновлення інфраструктури. Людей не цікавлять обіцянки або звернення, їх цікавить, щоб «Металіст», коли вийде в єврокубки, грав на своєму стадіоні.

Зараз я слабо вірю, що УЄФА допустить харківську команду в єврокубки зі стадіоном в такому стані, в якому він знаходиться зараз. Приїде комісія і забракує стадіон. Не думаю, що харківські фанати будуть цьому раді.

Звертаюся до влади. Мені все одно, кому воно належить, але мені не все одно, що зараз все запущено. Поверніть інфраструктуру в той стан, в якому я залишив її в 2012-13 роках!

Сьогодні на відновлення стадіону потрібно 7 млн ​​доларів, 2 млн на базу і 2 млн на академію. Це 10-11 млн доларів. Як так вийшло, що з 2014-15 років (відколи Курченко втік, інфраструктура належить державі), чому все опинилося в такому стані?

Я не знаю точну цифру, але кажуть, що приблизно 1 млн доларів щорічно виділяють на утримання інфраструктури. Свого часу я витрачав приблизно 2-2,5 млн доларів на рік на утримання бази, стадіону та академії. Зараз виділяють 1 млн на стадіон. Це питання до влади».

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Коментарі