ДЕНИСОВ: «На азіатських ринках на Минай поставили 300-500 тисяч доларів»

Відомий журналіст висловився про скандальну грі команди із Закарпаття

Ведучий програми «Великий футбол» Олександр Денисов прокоментував події матчу 25-го туру УПЛ між «Минаєм» і «Шахтарем» (0:4).

Нагадаємо, що футболісти не хотіли виходити на матчі через аномальні котирування ставок на поєдинок у букмекерів.

««Минай» прикрасив всі таблоїди на цьому тижні. Вони виявилися тією самою командою невдах. І в заключній фазі дебютного сезону клуб запам'ятався не спортивними результатами. Іншими словами, як ганьбою те, що трапилося назвати не можна. Те, що сталося в четвер - одна з найбрудніших сторінок в історії українського футболу. На азіатських букмекерських конторах ужгородська команда раптом виявилася в центрі уваги на великий програш. І раптом на азіатських конторах на «Минай» повалили гроші. Причому 300-500 тисяч доларів. Особливо великі суми ставилися на розгром «Миная» з різницею в 3 м'ячі вже відразу в першому таймі. Ось така була ситуація і нарешті контори припинили прийом ставок.

Гравці розуміли, що вони втягнуті в брудну гру. Матч явно під підозрою УАФ і всі, хто вийдуть на поле і будуть грати стають побічно співучасниками. І в підсумку, закрившись в роздягальні, була запекла суперечка про те, виходити на поле чи ні.
Мені це все нагадало гру в Мафію. Ми розуміємо, що є 11 осіб, які вийдуть грати і хто з них теоретично може бути замішаний - ніхто не знає. А яка дія в матчі не відбудеться - всі потрапляють під відповідальність.

Ми ж не говоримо про Севідова, замішаний він в цій справі чи ні. Але сам «заміс», коли клуб запрошує Севідова - він стає токсичним. Кополовець трохи прочиняє двері на цю ситуацію. Ти все одно вже вляпався, маючи в структурі клубу таку людину, як Севідов», - сказав Денисов.

Дивіться також: Прихована камера. Що відбувалося в підтрибунному приміщенні перед грою Миная.

Максим Гаптар Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 07 жовтня 2024, 00:59 2

Тімоті Бредлі згадав бій українця з Даніелем Дюбуа

Коментарі