Волейболістки збірної України розпочали перемогою відбір чемпіонату Європи

В стартовому поєдинку підопічні Володимира Орлова з рахунком 3:1 виграли у Португалії

Сьогодні в португальському місті Матозіньюш почався відбірковий турнір чемпіонату Європи з волейболу серед жінок групи В. Збірна України зустрічалася в господарками майданчика командою Португалії.

Перша партія склалася невдало для підопічних Володимира Орлова. Тільки до рахунку 4:4 була рівна боротьба, а далі вперед вийшли наші суперниці і вони тільки нарощували свою перевагу. В результаті стартовий сет завершився на користь Португалії 25:20.

А ось другий сет проходив вже за іншим сценарієм. Тепер вже після рахунку 12:12 наша команда зробила запас в декілька очок. І хоча португальським волейболісткам вдалося ще раз зрівняти рахунок 20:20, перемога в сеті дісталася Україні 25:21.

У третій партії команди поперемінно виходили вперед, а потім наздоганяли одна одну. Все вирішилося в самій кінцівці, де українки виграли 25:23.

А ось четвертий сет взагалі вийшов найбільш непередбачуваним. Його першу половину краще провела Португалія, поки рахунок не став 12:7 на її користь. А далі нашим волейболісткам вдалося взяти 6 (!) очок поспіль і самим вийти вперед 13:12. Після такого повороту подій господарки майданчика більше так і не прийшли до тями, а збірна України впевнено перемогла 25:19.

Чемпіонат Європи з волейболу. Жінки
Відбірковий турнір. Група В.
Матозіньюш (Португалія)
7 травня
Україна - Португалія

3:1 (20:25, 25:21, 25:23, 25:19)

Завтра в суботу 8 травня збірна України зіграє з командою Швеції.

ПОРТУГАЛИЯ - УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 20:21 6

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі