Шахтар - Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Коли всі питання вже зняті

У неділю, 9 травня, в межах програми заключного 26-го туру української Прем'єр-ліги на НСК «Олімпійський» донецький «Шахтар» зіграє з «Інгульцем» з Петрового. Цей поєдинок практично не має ніякого турнірного значення. Якщо не брати до уваги, що петрівці можуть переміститися з одинадцятого місця або вище, або на дванадцяте.

Попередній свій матч «Шахтар» проводив також у Києві. У 25-му турі «гірники» декласували «Минай» - 4:0 і завоювали «срібні» медалі чемпіонату. У тому матчі на полі прогнозовано була одна команда: дублем відзначився Степаненко, ще по голу на свої рахунки записали Соломон і Майкон. Луїш Каштру дав пограти і юним Судакову та В'юннику, які провели по 15 хвилин.

Втім, зараз про «Шахтар» більше говорять навіть не в світлі їхньої ігрової форми і місця в турнірній таблиці. Всі розмови зводяться до можливого призначення на посаду головного тренера команди Роберто Де Дзербі. Різні джерела повідомляють, що з італійським фахівцем вже узгоджені деталі 3-річного контракту. До того ж, «помаранчево-чорні» готові підписати для Де Дзербі і трьох футболістів «Сассуоло», яких хоче бачити наставник, і які не проти покинути Італію і переїхати до України. Очікується, що конкретика в цьому питанні стане відома в кінці сезону, оскільки Де Дзербі дав обіцянку керівництву «Сассуоло», що доведе розпочату роботу до логічного завершення.

Для «Інгульця» попередній тур став воістину знаменним. Саме в ньому підопічні Сергія Лавриненка офіційно оформили собі участь в УПЛ у наступному сезоні. У Кропивницькому був обіграний «Львів» - 1:0. Єдиний гол на самому початку матчу забив Бартулович.

Президент клубу Олександр Поворознюк зазначив, що задоволений тим, що команда залишилася в еліті українського футболу, але підкреслив, що його амбіції значно вищі. У зв'язку з цим в наступному сезоні в команді буде багато нових футболістів. «Ми з усіма футболістами відверті до кінця. Я всім гравцям, які вийшли в Прем'єр-лігу, дав шанс. Тому що я це обіцяв. Вийшли, спробували - ну, не виходить. Там, де ми зараз знаходимося - це не мій стиль, не мої мрії і бажання. Ми будемо підсилюватися, і робити це будемо серйозно. Думаю, максимум 50% команди ми поміняємо», - заявив Поворознюк. Також «Інгулець» розраховує розпочати сезон 2021/22 на новому стадіоні, щоправда наразі сроки будівництва нового об'єкту дещо уповільнилися.

Також варто згадати, що матч першого кола між петрівцями і донеччанами не відбувся. Тоді, 13 грудня 2020 року, господарі не підготували стадіон у Кропивницькому і новачкові УПЛ було зараховано технічну поразку - 0:3.

Орієнтовні склади:

«Шахтар»: Трубін, Додо, Кривцов, Вітао, Матвієнко, Маркос, Майкон, Алан Патрік, Тете, Судаков, В'юнник.

«Інгулець»: Кринський, Салем, Запорожець, Плохотнюк, Щедрий, Коваленко, Кучеренко, Павлов, Балан, Шевцов, Квасний.

  • 1.22
  • 6.5
  • 13.5
Зробити ставку
  • 1.15
  • 7.80
  • 18.00
Зробити ставку
  • 1.21
  • 6.40
  • 14.0
Зробити ставку

9 травня, неділя

«Шахтар» - «Інгулець»
Київ. Стадіон НСК «Олімпійский». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ШАХТАР - ІНГУЛЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків)
Прогноз Sport.ua - 3:1

Максим Щербаков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 жовтня 2024, 11:48 4

В українського вінгера – ушкодження чотириголового мʼяза стегна

Коментарі