Артем ФРАНКОВ: «Минай не захотів виконувати вказівку щодо зливу»

Спеціаліст поділився думкою про дивацтва з матчем 25-го туру УПЛ «Шахтар» — «Минай»

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився думкою про те, чому поєдинок 25-го туру УПЛ «Шахтар» - «Минай» опинився під загрозою зриву.

Футболісти «Миная» прибули на стадіон із великим запізненням. Старт поєдинку був затриманий на півгодини.

«Агентурна інформація по «Минаю».

Повинні були програти три-чотири м'ячі. Почали ставити, попливли коефіцієнти... Але справа не в коефіцієнтах або обіцянках Баранки про чесний футбол до кінця, а в небажанні команди виконувати вказівку щодо зливу. Мова про непокору більшості гравців - як мінімум.

Друга і, схоже, основна версія: невихід на гру - єдиний спосіб повернути величезні гроші, які вкладені в ставки (хтось з оточення «Миная»). А ось вийти - небезпечно, тому що «Шахтар» кине розібраному супернику п'ятерик (і зробить це цинічно, охоче, обов'язково!), ставки зайдуть, і тоді почнеться потужний шухер за участю МВС (аномальні ставки під прицілом - гадаю, букмекери за таких розкладів не мовчать).

Джерело в поліції підтверджує. Ось тільки не підтверджує участі або навіть уваги з боку ФФУ та її дорогого комітету...

Так що поки, до надходжень нових відомостей, розбираємося. Однак! У хлопців конкретний тупик, так, гравці - заручники, але ніхто не заважає їм розповісти про свою позицію. Думаю, на нас чекає чимало відкриттів.

Подальше дозвольте не публікувати, щоб не нашкодити слідству: сподіваюся, що безпосередніх учасників афери все ж закриють по-серйозному!

Чи виживе «Минай»? Давайте будемо чесними: а це багато кого хвилює?!», - написав Франков.

Михайло Шаповалов Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 травня 2024, 05:57 5

Наставник «Жирони» розповів, що щасливий після перемоги над «Гранадою»

Коментарі