Тімо ВЕРНЕР: «Здавалося, що проходять години. Це був непростий гол»

Нападник «Челсі» поділився враженнями про перемогу над «Реалом» в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів (2:0)

Німецький форвард «Челсі» Тімо Вернер прокоментував перемогу над мадридським «Реалом» (2:0) у матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, яка дозволила «синім» вийти до фіналу турніру.

«Те, що нам вдалося зробити сьогодні - неймовірно. Ми не так багато володіли м'ячем, але контролювали гру, темп і в цілому відмінно зіграли проти команди, в якій гравці світового класу на кожній позиції. У нас молода команда, але не дурна - ми не робимо простих помилок. Сьогодні ми були дуже, дуже гарними.

Я довго чекав, поки м'яч опуститься [після зіткнення з поперечиною]. Мені здавалося, що проходять години - це був непростий гол для мене. Можна сказати, що ми могли вбити інтригу раніше, але грати проти «Реала» нелегко, так що ми все одно молодці.

Знаю, що тренери люблять залишати гравців в готелях напередодні матчів. Так вони можуть уважно стежити за всіма навколо себе. Для нас, гравців, краще залишатися вдома, зі своїми сім'ями, і спати в своїх ліжках. Це працювало в останніх матчах, це спрацювало і зараз. Здорово, що тренер дозволив нам залишитися вдома», - вважає Вернер.

Вернер відкрив рахунок на 28-й хвилині поєдинку з «Реалом».

Михайло Шаповалов Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 21:41 0

Макс Крузе вже не той...