Мірча ЛУЧЕСКУ: «Після завоювання чемпіонства складно мотивувати гравців»

Головний тренер «Динамо» - про нічию з «Маріуполем»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував поєдинок 25-го туру УПЛ, в якому «біло-сині» зіграли внічию з «Маріуполем» (0:0).

- Результат, вважаю, по грі. Обидві команди створили не дуже багато моментів. Господарі поля були дуже мотивовані, це було видно і по тому, як вони боролися на полі, і за кількістю жовтих карток. У той же час у них грає команда, технічні гравці, які намагалися тримати м'яч внизу і будувати атаки через короткий пас. Повторюся, результат відповідає тій грі, яка була на полі. Після того, як чемпіонство було завойовано, складно мотивувати гравців. Звідси і така гра.

Поле хоч і нове, але м'яч рухався досить непередбачувано. Особливо коли воно було сухим, то «гальмувало» гру. Але я вітаю господарів з таким газоном, оскільки він буде триматися і в холодну пору року. Дуже важливо, що такі поля є і їх роблять в Україні.

- Супряга був в заявці, але ми не побачили його на полі...
- Якби я міг, то випустив би всіх 20 футболістів. Але, на жаль, у нас тільки п'ять замін, тим більше після вилучення Де Пени було досить складно робити заміни. Я намагався дати якомога більше ігрового часу тим гравцям, які будуть виступати за свої національні збірні на Євро, щоб вони підійшли до турніру в хорошій формі.

Володимир Клепач Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:42 18

Франк Лебеф висловився про гру українського вінгера

Коментарі