Кличку потрібно провести один чемпіонський бій для повторення рекорду

Якщо український боєць вирішить повернутися в ринг, то зможе наздогнати знаменитого Джо Луїса

45-річний український боксер Володимир Кличко побив рекорди Тайсона, Льюїса і Мохаммеда Алі. Українець посідає друге місце в історії боксу за кількістю успішних чемпіонських боїв.

Щоб повторити рекорд видатного бійця середини минулого століття Джо Луїса, Володимиру потрібно виграти всього один титульний бій.

Кличко, який дев'ять з половиною років утримував титул чемпіона світу в суперважкій вазі, за свою кар'єру провів 25 успішних чемпіонських боїв. За цим показником Кличко посідає друге місце в історії суперважкого дивізіону, обійшовши таких легендарних бійців, як Мохаммед Алі, Леннокс Льюїс, Майк Тайсон, Евандер Холіфілд. До «вічного рекорду», 26 переможних чемпіонських поєдинків, який належить видатному боксеру Джо Луїсу, який царював в дивізіоні в 30-х - 40-х роках минулого століття, українцеві залишилося провести всього один успішний титульний бій. Якщо Володимир вирішить повернутися, і це буде чемпіонський бій, він зможе зрівнятися з Луїсом.

Старший брат Володимира, Віталій, у якого 15 успішних чемпіонських поєдинків, посідає в цьому рейтингу шосте місце, також випереджаючи в числі інших Холіфілда і Тайсона.

Володимир Кличко оголосив про завершення боксерської кар'єри 3 серпня 2017 року після поразки від британського бійця Ентоні Джошуа.

Михайло Шаповалов Джерело: Klitschko-brothers
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 20:14 0

Олександр відправив Тайсона у нокдаун, а потім переміг за підсумками 12 раундів.

Коментарі