Томас ТУХЕЛЬ: «Челсі заслужив своє місце в півфіналі»

Наставник «Челсі» - про матч проти «Реала»

Головний тренер «Челсі» Томас Тухель поділився очікуваннями матчу-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів проти «Реала» (5 травня):

«Завдання - підтримувати інтенсивність протягом усього матчу. Це півфінал, матч плей-оф, так що тиск великий. Без певного рівня впевненості і віри в свої сили у нас не буде жодного шансу.

Не впевнений, що «Реал» знову зіграє за схемою 5-3-2, вони можуть використовувати модель 4-3-3. Це рішення внесе свої зміни в гру. Але, на мій погляд, справа не в схемі «Реала», а в тому, як зіграємо ми. Чи будемо ми діяти досить сміливо?

Головний урок, який ми засвоїли, - ми можемо в себе вірити і заслужили своє місце в півфіналі. Ми заслужено граємо на такому рівні. Чи зіграє Рамос? Складне питання, адже я просто не знаю. Чи має це значення? Так, велике. Це капітан найуспішнішої команди останніх років. Але ми не повинні на цьому зациклюватися. Думаю, він зіграє з перших хвилин, і ми повинні до цього підготуватися.

Канте? Це хлопець, який тобі потрібен для завоювання трофеїв. Тому ми дуже і дуже раді, що він з нами. Це неймовірний гравець. Він спокійний, любить усамітнитися. Він не шумить, але я часто бачу його усміхненим. Він готовий спілкуватися з усіма, але залишається собою. Я дуже радий, що такі гравці існують. Спостерігати за ним - одне задоволення. У нього менталітет людини, яка завжди готова прийти на виручку».

Перший матч в Мадриді завершився внічию 1:1.

Олег Дідух Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:44 0

Артем відзначився з пенальті у ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забивши 19-й гол