Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Ми не намагалися грати на нічию»

Наставник «Інгульця» – про розгромну перемогу над «Олімпіком»

Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко прокоментував перемогу над донецьким «Олімпіком» (3:0) в матчі 24-го туру української Прем'єр-ліги.

«Хочу всіх привітати зі святом Великодня! Побажати кожному жителю України здоров'я і удачі! Щодо гри: ми давно не вигравали, були певні переживання, але добре те, що добре закінчується.

Ми не намагалися грати на нічию і не намагалися зберегти якусь мінімальну перевагу, ми вийшли грати агресивно, в два нападники, - звідси і забиті голи. Ніка Сітчінава сьогодні молодець. Він живе тут в Чернігові. На матч прийшли подивитися його рідні, його перший тренер, тому він намагався показати себе. Для нас же він завжди герой. «Інгулець» з Нікою і без нього - дві різні команди.

Про що говорили з Юрієм Калитвинцевим перед грою? Ми обговорювали ситуацію, в якій опинилися наші команди. Хотілося б, щоб і «Олімпік», і «Інгулець» зберегли прописку в УПЛ, щоб в міжсезоння підсилити склад і в наступному році гідно конкурувати з найсильнішими клубами», - сказав Лавриненко.

Денис Шаховець Джерело: ФК Олімпік Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 08:19 2

Олександр та його команда не очікували такого результату, Денис завоював титул WBO у легкій вазі