Дмитро ГРЕЧИШКІН: «Хотілося б, щоб Зоря виграла Кубок України»

Півзахисник «Олександрії» прокоментував спірний епізод у півфіналі Кубка України

Півзахисник «Олександрії» Дмитро Гречишкін поділився думками про матч «жовто-чорних» із «Зорею» у півфіналі Кубка України.

«Чому не вдалося пробитися у фінал Кубка України? Везіння, везіння. Були би більш удачливі в серії післяматчевих пенальті, то вийшли би у фінал, а так будемо його дивитися по телевізору, на жаль.

Я за грою спостерігав на трибунах, оскільки в мене була дискваліфікація. Був спірний епізод, те, що я бачив, незарахований гол Вернидуба з подачі кутового. Я розмовляв з хлопцями, то вони сказали, що суддя відразу говорив: «Перший дотик і я даю свисток». Тобто пішла подача з кутового, Вернидуб пробиває і в цей момент арбітр свиснув, це звісно… Я не знаю, скільки таких ситуацій буває, що одна на мільйон, людина забиває гол і свисток.

Зі сторони ніби здається, що це суперечливий момент, адже гравець забиває гол і суддя не зараховує. Хлопці ті, що були на полі, то говорили, що він відразу сказав: «Перший дотик і я даю свисток», тобто він додав одну хвилину, а переграли дві додаткового часу. Це, звісно, курйозний епізод, дуже важкий, тут треба громадськості це якось пояснити. Знову ж таки, у нас арбітри не дають коментарі. Я нікого не виправдовую чи ще щось, просто кажу те, що сказав рефері футболістам перед подачею кутового.

Хто виграє Кубок України? Мій прогноз - луганська «Зоря». Єдине, що зараз в них важкий графік, дуже багато матчів перед фіналом. І з «Олімпіком» перенесений тур грали, але я буду вболівати за «Зорю». Не тільки через те, що я колись виступав за цю команду, по грі вони мені більш симпатичні. Хотілося б, щоб саме луганська «Зоря» виграла Кубок України».

Олександр Тішура Джерело: Брутальний футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 20:11 2

Дивіться найцікавіші моменти матчу 36-го туру АПЛ