Це рана, яка все ще кровоточить. Шевченко - про фінал ЛЧ з Ліверпулем

Події 2005 року до цього часу не залишають легендарного форварда «Мілана»...

Колишній форвард «Мілана», а нині головний тренер збірної України Андрій Шевченко, розповів про те, як переживає події 16-річної давнини, коли «россонері» в стамбульському фіналі Ліги чемпіонів програли «Ліверпулю» в серії пенальті, хоча після першого тайму вели в рахунку - 3:0.

«Це рана, яка все ще кровоточить. Писали, що між першим і другим таймом ми почали святкувати. Це брехня. Швидше, Паоло Мальдіні був першим, хто сказав, що «Ліверпуль» не здасться, навіть якщо вони програють 0:3. Ми повторили це один одному».

«У перші три місяці після тієї болючої поразки в фіналі Ліги чемпіонів я прокидався вночі з криком і починав думати про це. Я до сих пір думаю про це, не дивлячись на те, що пройшло шістнадцять років. Багато хто з моїх товаришів по команді ніколи більше не хотів дивитися цю гру. Я ж знаю її напам'ять», - повідав Шевченко.

Також Шевченко розповів, як пережив катастрофу на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС, що трапилася в 1986 році, коли майбутній легенді «Динамо» і «Мілана» було всього 10 років.

Олексій Сливченко Джерело: Corriere della Sera
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:21 6

«Галактікос» виграли 36-й титул чемпіона Ла Ліги

Коментарі