Шахтар готовий купити двох гравців Сассуоло, щоб догодити Де Дзербі

Филип Джуричич та Жеремі Бога можуть перебратися в українську Прем'єр-лігу

Керівництво донецького «Шахтаря» продовжує переговори з головним тренером «Сассуоло» Роберто Де Дзербі на предмет 2-річної співпраці, починаючи з наступного сезону.

За інформацією авторитетної La Gazzetta dello Sport, боси «гірників» дали зрозуміти Де Дзербі, що готові підписати гравців «Сассуоло», яких би дуже хотів забрати з собою в нову команду тренер.

Йдеться про 29-річного сербського атакувального півзахисника Филипа Джуричича та 24-річного івуарійського вінгера Жеремі Бога. Перший оцінюється порталом Transfermarkt в 10 мільйонів євро, другий - в 22 мільйони євро. Можливо, «Шахтарю» вдасться підписати цих гравців дешевше зазначених сум, так як контракти обох футболістів з «Сассуоло» розраховані до літа наступного року.

Також повідомляється, що на сьогодні у Роберто Де Дзербі була намічена зустріч з генеральним директором «Сассуоло» Джованні Карневалі, але буквально в останній момент тренер попросив про її перенесення, мотивувавши це терміновими зобов'язаннями, суть яких джерело не розкриває.

Раніше повідомлялося, що «Шахтар» готовий платити Де Дзербі 4 мільйони євро за сезон, що набагато більше його нинішньої зарплати в «Сассуоло» (1,1 мільйона євро).

Де Дзербі і Шахтар: варіант цікавий, але не оптимальний

Олексій Сливченко Джерело: La Gazzetta dello Sport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 15:12 8

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ

Коментарі