Олімпік - Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Нова зустріч суперників за чотири дні після домашньої перемоги луганського клубу

Рідко так буває в чемпіонаті країни, коли команди проводять відразу два матчі поспіль одна з одною протягом короткого часу. Але саме це сталося в нинішньому сезоні з «Зорею» і «Олімпіком». Причому спершу суперники зіграли матч другого кола, а вже за чотири дні їм належить провести перенесений матч ще з минулого року з першого кола.

Тоді, нагадаємо, зустріч не відбулася через спалах коронавірусу в донецькому клубі. І як би вона завершилася, ми вже ніколи не дізнаємося. Але ж все могло б бути по-іншому. Адже на той період «Олімпік» був, що називається, на ходу і випереджав «Зорю» на два очки в турнірній таблиці.

Тепер же все для підопічних Юрія Калитвинцева зовсім сумно. Вони не можуть виграти в Прем'єр-Лізі вже 11 (!) матчів поспіль, при цьому програвши 9 разів і тільки двічі зігравши внічию. Ось і в останньому поєдинку минулої неділі, якраз саме із «Зорею», донецький «Олімпік» знову зазнав поразки.

Ще в першому таймі тієї зустрічі у Запоріжжі Юрченко відкрив рахунок, реалізувавши пенальті, призначений у ворота гостей. Майже відразу після перерви Каргбо теж з 11-метрової позначки відновив рівновагу. А на 71-й хвилині футболіст, який починав нинішній сезон у складі «Олімпіка», а зараз виступає за «Зорю», іранський нападник Шахаб, забив переможний м'яч у ворота своєї колишньої команди.

На даний момент суперників розділяють в турнірній таблиці 23 очки. Підопічні Віктора Скрипника не тільки закріпилися на третьому місці, а й за вдалого збігу обставин ще цілком можуть поборотися за срібні медалі з «Шахтарем». Тому розкидатися очками і втрачати їх вони навряд чи можуть собі дозволити в майбутньому матчі. Та не менш важливо досягти успіху і «Олімпіку», який ділить останнє місце з «Минаєм». Адже загроза вильоту з Прем'єр-ліги для обох аутсайдерів близька і дуже ймовірна.

До речі, матч «Олімпік» - «Зоря» пройде на нейтральному полі у Чернігові, адже у донецького клубу останнім часом немає стадіону, який можна було б назвати для нього домашнім. А судити гру буде арбітр з Київської області Микола Балакін. «Олімпік» з ним в цьому сезоні вже перетинався, коли виграв у «Руху» в 12-му турі з рахунком 3:1 (між іншим, це був останній успіх донеччан у нинішньому чемпіонаті). А з «Зорею» Балакін зустрічався ще в червні минулого року, коли та програла вдома «Динамо» з рахунком 1:3.

Орієнтовні склади:

«Олімпік»: Кічак, Драме, Зотько, Лебеденко, Бабенко, Пасіч, Таллес, Тейшейра, Політило, Каргбо, Нкенг

«Зоря»:
Василь, Іванісеня, Вернідуб, Абу Ханна, Жуніор, Назарина, Кочергін, Юрченко, Кабаєв, Шахаб, Аллах'яр

  • 6.70
  • 4.40
  • 1.44
Сделать ставку
  • 7.00
  • 4.45
  • 1.46
Сделать ставку
  • 6.80
  • 4.60
  • 1.45
Сделать ставку

28 квітня, середа

«Олімпік» - «Зоря»
Чернігів. Стадіон імені Ю.Гагаріна. 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ОЛІМПІК - ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Микола Балакін (Київська область)
Прогноз Sport.ua - 1:2
Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 18:30 32

Рішення поки що не прийнято

Коментарі