Мирон МАРКЕВИЧ: «Давно я не бачив Шахтар таким безпорадним»

Спеціаліст – про дострокове чемпіонство «Динамо»

Голова Комітету збірних команд УАФ Мирон Mаркевич прокоментував дострокове завоювання київським «Динамо» чемпіонського звання.

«На жаль, як і у минулому році, інтрига в боротьбі за «золото» зникла задовго до фінішу. Думаю, що «Шахтар» змирився з втратою чемпіонського титулу після поразки від «Львова» ще у 19 турі. На мій погляд, було б неправильно в усьому звинувачувати головного тренера Луїша Каштру. Тут очевидне недопрацювання всіх клубних структур. А те, що всередині команди є вразливі місця, підтвердив сьогоднішній календарний поєдинок з «Олександрією». Давно я не бачив «Шахтар» таким безпорадним на всеукраїнській арені.

Що стосується київського «Динамо», то його зліт - заслужений. Після появи біля керма досвідченого Мірчі Луческу біло-сині порадували згуртованістю, а завдяки високій ігровій дисципліні не дозволяли собі тринькати очки у матчах з менш іменитими командами, чим у попередні роки часто грішили. І, вітаючи динамівців з поверненням на трон, бажаю, щоб вони стали конкурентоспроможними у Лізі чемпіонів. Для цього їм необхідно обов'язково підсилитися трьома-чотирма дуже серйозними виконавцями. Гравців такого рівня в Україні просто немає, тому потрібно кликати на допомогу легіонерів», - сказав Mаркевич.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 03:43 6

Один із трьох суддів несправедливо віддав перемогу Тайсону Ф'юрі

Коментарі