Владислав ВАНАТ: «Не думав про рекорд перед виходом на поле»

У форварда вже 23 голи в сезоні

Форвард «Динамо» U-21 Владислав Ванат прокоментував перемогу в матчі молодіжного чемпіонату, а також свій рекорд - 23 голи.

Ванат оновив рекорд за кількістю голів в одному сезоні молодіжної першості.

- Виходячи на поле, ти напевно знав, що до рекорду залишився один забитий м'яч. Як налаштовувався на гру?

- Перед виходом на поле я не думав про рекорди. Важливо в кожній грі виходити та забивати голи. Радий, що допоміг команді. Ми досягли позитивного результату при поганій грі.

- Алібеков попросив у тебе пробити другий пенальті? Адже ти йшов на хет-трик...

- Так, я хотів, щоб хлопці теж забили, відчули впевненість. Але, напевно, треба було бити самому, бо не забили. Оформили б третій гол і закінчили гру. А так, не реалізували пенальті та мучилися.

- До кінця чемпіонату ти ще мотивований на нові рекорди?

- Звісно. Попереду не менш важлива гра з «Ворсклою», в якій теж необхідно забивати, як і в матчах із наступними командами.

- «Динамо» залишилося в стислі терміни провести три матчі на виїзді. Чи вистачить фізичної підготовки? Здалося, що сьогодні в другому таймі команда підсіла.

- Так, у минулому матчі у Львові ми грали на синтетиці. Зараз провели два тренування та зіграли матч на натуральному газоні. Ноги трохи підсіли. Але я думаю, всі будуть готові. Усі розуміють, що після такої гри треба виходити з подвійним бажанням. Боротьба за чемпіонство ще не закінчена.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 21:41 0

Макс Крузе вже не той...