МАЙКОН: «Титул УПЛ майже недосяжний, але Шахтар повинен виграти всі матчі»

Хавбек команди прокоментував найближчий матч УПЛ

Хавбек «Шахтаря» Майкон оцінив найближчий матч проти «Олександрії», а також розповів про завдання команди на залишок сезону.

- Як команда готується до зустрічі з «Олександрією» та якими є очікування?
- Очікуємо гарної гри, прагнемо провести відмінний матч і домогтися перемоги. Підготовка проходить дуже серйозно, ми всі зацікавлені в тому, щоб допомогти команді найкращим чином. Знаємо, що ситуація в чемпіонаті непроста, однак намагатимемось боротися до кінця.

- Напередодні «Олександрія» провела непростий поєдинок у Кубку України, довівши протистояння до серії пенальті. Для «Шахтаря» це може стати перевагою, адже суперник буде втомленішим?
- Ми так само грали протягом усього сезону. Я знаю, наскільки складно проводити по кілька матчів на тиждень, але професійні спортсмени повинні бути завжди готовими до таких ситуацій. Вони готові, тому, вважаю, не слід думати про «Олександрію», а треба зосередитись на «Шахтарі» й намагатися здобути перемогу, провівши гарний матч.

- «Олександрія» - один з найбільш незручних суперників у чемпіонаті. Що можна сказати про стиль гри супротивника і як тренерський штаб готує вас саме до цього матчу?
- Чудово знаємо, що «Олександрія» - це команда, яка завжди змушує нас попотіти. Матчі в Олександрії завжди даються непросто. Ми повинні поважати супротивника, як і будь-якого іншого. Слід продемонструвати якісну гру та привезти переможні три очки.

- Які завдання поставлено «Шахтарю» в заключних турах чемпіонату?
- Виграти в усіх матчах. «Шахтар» завжди має грати тільки на перемогу. Незважаючи на те, що титул уже майже недосяжний, ми завжди гратимемо на перемогу.

Іван Зінченко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Війна | 19 травня 2024, 08:06 7

Олександр за підсумками 12 раундів здобув перемогу над Тайсоном у Саудівській Аравії.

Коментарі