Богдан ЛЄДНЄВ: «Весь сезон йшли до цього. Залишилося зібрати вершки»

Хавбек «Динамо» - про вихід у фінал Кубка України

Вчора «Динамо» в півфіналі Кубка України на виїзді обіграло «Агробізнес» 3:0. Автор першого гола в матчі Богдан Лєднєв поділився враженнями з приводу виходу в фінал:

- Чи можна сказати, що це один із найважливіших голів у твоїй кар'єрі, якщо брати до уваги те, як кияни відкрили рахунок?
- Усі голи важливі, але, звичайно, приємно забивати в таких матчах, як півфінал Кубка, у якому розігрується путівка до фіналу.

- Чому так довго не вдавалося відкрити рахунок?
- Завжди важко грати з суперниками, які виходять діяти на оборону, добре перебудовуються. Вони розуміють, що тільки за рахунок цього можуть перемогти. Але в той момент суперники десь не добігли, і ми відразу покарали їх за помилку.

- Можна вважати, що «Динамо» перемогло на класі?
- У таких матчах важливо забити гол. Адже чим більше часу проходить, тим важче стає грати. Тому добре, що вдалося відкрити рахунок до перерви, і в другому таймі була вже зовсім інша гра.

- «Динамо» набрало впевнений хід. Звідки у команди така впевненість?
- З перемогами приходить і впевненість у своїх силах. Перемог було достатньо, залишилося довести розпочате до кінця.

- Напевно, після забитого м'яча тобі хотілося подовше затриматися на полі?
- Звичайно, завжди хочеться грати якомога більше. Але тренер прийняв таке рішення. Я вдячний, що він дав мені шанс вийти в стартовому складі. Вважаю, що у мене вийшло себе проявити.

- Що вийде на перший план у важливому етапі кінця сезону?
- Ми весь сезон йшли до цього. Як то кажуть, залишилося тільки зібрати вершки. Але жодної розслабленості бути не може, нам потрібно зробити свою справу.

Олег Дідух Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном

Коментарі