Світоліна розповіла, чому не збирається припиняти роботу з тренером

Українська тенісистка вважає, що в її грі є прогрес

Перша ракетка України Еліна Світоліна не вважає, що співпраця з Енді Беттлсом заважає їй прогресувати.

- Уже багато років в твоїй команді Енді Беттлс. Існує думка, що ти не хочеш виходити із зони комфорту і міняти тренера, але через це втрачаєш можливість прогресувати. Спростуєш?
- Не вважаю, що це заважає мені прогресувати. У мене завжди є люди, поза командою, які дають мені поради. Іноді ті люди, які говорять, що мені це заважає або що це зона комфорту, вони не знають, що в деякі тижні у мене є люди, які змушують мене додавати щось в гру і ми це опрацьовуємо. Так само, як і Енді, який завжди відкритий до нових моментів, які можуть привнести щось у мою гру. Якщо подивитися, то за останній час у мене трохи змінилася гра, я граю трохи інакше.

Люди коментують, але вони не знають всієї ситуації, всього тренувального процесу та обговорюють тільки те, що вони бачать, і те, що я дозволяю їм бачити. Я знаю, в якій формі я перебуваю, над чим я повинна попрацювати і чому потрібно приділити увагу. У моїй команді присутні люди, які мені допомагають в якихось моментах, коли я знаю, що мені потрібно щось нове, що привнесе щось краще в мою гру.

Володимир Клепач Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:43 16

Михайло відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі