Маріуполь – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи покинуть рухівці турнірне дно?

У стартовому матчі 23-го туру Прем'єр-ліги «Рух» у Харкові в статусі гостей проведе поєдинок проти «Маріуполя». Рухівці наразі перебувають в самому низу турнірної таблиці, хоча за втраченими очками випереджають «Минай», який минулої середи загубив важливі три очки у перенесеній грі зі «Львовом».

«Рух» та «Маріуполь» раніше провели лише один матч у Прем'єр-лізі, який в листопаді минулого року на «Арені Львів» завершився внічию - 0:0. Рухівці до гри у Харкові підійшли з полярними серіалами. З одного боку, підопічні Івана Федика не пропускають голів впродовж 210 хвилин, а з іншого - на полях суперників не забивають голів вже 180 хвилин поспіль. Азовці друге коло проводять у статусі господарів, в тому числі втретє прийматимуть суперників у Харкові. А в попередніх двох «харківських» матчах маріупольці не перемагали - поразка та нічия.

З особливими емоціями готується до матчу головний тренер азовського клубу, вихованець львівського футболу Остап Маркевич. Після нічиєї в минулому турі з «Олімпіком» керманич «Маріуполя» зазначив: «Впевнений на 100 відсотків, що цій команді потрібен час. Коли я працював в Іспанії, у нас була схожа команда з молодих талановитих збірників. У нас у «Вільярреалі» була третя команда, складена з 21-річних гравців, яка грала в третій лізі. А друга команда (22-23 роки) - у другій. У нас така сама команда грає в Прем'єр-лізі. Це, звичайно, почесно і для нас, і для хлопців. Люди, які розбираються у футболі, це прекрасно бачать».

У складі «Руху» не зможе вийти на поле ОСК «Металіст» досвідчений Валерій Федорчук - через дискваліфікацію. З тієї ж причини пропускатиме гру і півзахисник «Маріуполя» Андрій Кулаков. Натомість 100-й матч в УПЛ може провести Роман Карасюк з «Руху».

Арбітром матчу призначено досвідченого Віталія Романова з Дніпра, який провів вже 105 ігор УПЛ. «Маріуполь» провів вже 14 матчів за цьому арбітра - 8 перемог, одна нічия та 5 поразок. При цьому азовці в попередніх чотирьох матчах за Романова лише перемагали. «Рух» же провів лише одну гру за Романова, поступившись вдома «Десні».

Орієнтовні склади:

«Маріуполь»: Кудрик, Стасюк, Биков, Чоботенко, Кирюханцев, Мишньов, Танковський, Топалов, Очеретько, Чех, Бондаренко.

«Рух»: Бандура, Мисик, Гагун, Білий, Стаменкович, Кухарук, Карасюк, Мартинюк, Бойчук, Климчук, Кондраков.

  • 2.7
  • 3.3
  • 2.65
Зробити ставку
  • 2.64
  • 3.25
  • 2.73
Зробити ставку
  • 2.70
  • 3.30
  • 2.65
Зробити ставку

23 квітня, п'ятниця

«Маріуполь» - «Рух»
Харків. ОСК «Металіст». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
МАРІУПОЛЬ - РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбитр: Віталій Романов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua - 1:1
Юрій Назаркевич Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:52 8

Валентин Рубчинський потрапив до сфери інтересів «гірників»

Коментарі