Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Це очко для нас як золоте»

Наставник «Інгульця» – про нічию з «Рухом»

Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко прокоментував нічию зі львівським «Рухом» (0:0) у матчі 22-го туру української Прем'єр-ліги.

«Ми зберегли перевагу в турнірній таблиці, яку мали над суперником, тому для нас це більш бажаний результат, ніж для «Руха». Гра була складна і важка, на перший план вийшла психологія. Футболісти «Руха» вийшли більш стійкими в психологічному плані на цю гру, вони могли тільки піднятися, нижче опускатися їм нікуди. У них був стимул швидше бігти вперед, ми ж хотіли втримати перевагу, грали трохи лячно, було багато помилок. Але для нас все закінчилося добре.

Пенальті? Можливо, ключовий момент. Забий вони гол, ми б у другому таймі зіграли по-іншому. Але зараз можна тільки гадати. Це очко для нас як золоте. У другому таймі ми посилили атакувальну ланку, випустили атакуючих футболістів, відсунули гру від своїх воріт. Про якість говорити не хочу, була поспіх, кожен хотів домогтися результату. Від Васіна і Янакова очікував, що вони додадуть агресії в атаці, додадуть швидкості. Хотіли, щоб вони використовували свої кращі якості», - сказав Лавриненко.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 07:01 8

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»