ОФІЦІЙНО. Всі 6 англійських клубів вийшли з Європейської Суперліги

Що тепер скаже президент «Реала» і ESL Флорентіно Перес?

Всі шість англійських клубів вирішили вийти з проекту Європейської Суперліги (ESL).

«Арсенал», «Тоттенхем», «Ліверпуль» і «Манчестер Юнайтед» приєдналися до «Челсі» і «Манчестер Сіті», які раніше оголосили про свою відмову.

«Манчестер Сіті» був першою командою Прем'єр-ліги, що офіційно підтвердила, що виходить з турніру ESL. У стані лідера Прем'єр-ліги заявили: «Манчестер Сіті» може підтвердити, що він офіційно ввів у дію процедури виходу з групи, що розробляє плани Європейської Суперліги ».

Вважається, що «Челсі», вболівальники якого протестували біля «Стемфорд Брідж» перед матчем Прем'єр-ліги з «Брайтоном», передумав через негативну реакцію всього світу. Абсолютно негативна реакція на плани ESL могла повністю затьмарити всю хорошу роботу, яку клуб робить у футболі.

«Минулого тижня «Челсі» прийняв рішення приєднатися до ESL в останню хвилину. Тепер вони жалкують про це рішення і визнають, що це було помилкою. Вони відчувають, що їм довелося вскочити на поїзд, який їхав зі станції «поїзд в нікуди», - пише Sky Sports.

Оголошення про ESL 18 квітня, зроблене 12 клубами-засновниками, включаючи «Манчестер Юнайтед», «Манчестер Сіті», «Ліверпуль», «Челсі», «Арсенал» і «Тоттенхем» з Прем'єр-ліги, було зустрінуте широкою критикою.

Микола Степанюк Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 22:46 10

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Коментарі