Стали відомі імена президента та віце-президентів Європейської Суперліги

Президент «Реала» Флорентіно Перес очолив нову організацію

12 клубів-грандів європейського футболу офіційно оголосили про створення нової Європейської Суперліги (ESL), і це неймовірний крок для європейського футболу.

Стали відомі імена президента і віце-президентів Європейської Суперліги.

Президент «Реала» Флорентіно Перес, який буде президентом ESL, каже: «Ми допоможемо футболу на всіх рівнях. Футбол - єдиний глобальний вид спорту в світі, який налічує понад чотири мільярди уболівальників, і наша відповідальність як великих клубів полягає в тому, щоб задовольнити їх побажання».

Президент «Ювентуса» Андреа Аньєллі, віце-президент Суперліги, зазначив: «Наші 12 клубів-засновників представляють мільярди уболівальників по всьому світу і завоювали 99 європейських трофеїв. Ми зібралися разом в цей критичний момент, що дозволило трансформувати європейські змагання, поставивши улюблену гру на стійку основу на довгострокове майбутнє. Це істотно зміцнює солідарність і дає фанатам та гравцям-аматорам регулярний потік топ-матчів, які підживлюють їх пристрасть до гри, надаючи привабливі зразки для наслідування».

Співвласник «Манчестер Юнайтед» Джоел Глейзер стане віце-президентом Суперліги. Він сказав: «Зібравши разом найбільші клуби і гравців світу для гри один з одним на протязі всього сезону, Суперліга відкриє нову главу в європейському футболі, забезпечивши змагання і умови світового класу, а також збільшивши фінансову підтримку футбольної піраміди у цілому».

ОФІЦІЙНО. Оце так поворот! 12 грандів створили Європейську Суперлігу

Микола Степанюк Джерело: Європейська Суперліга
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 15:31 17

Призначено офіційних осіб на матчі вищого вітчизняного дивізіону

Коментарі