СУРКІС: «У цьому матчі я не бачив Шахтар. Шахову партію виграв Містер»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував перемогу над «Шахтарем»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував перемогу над «Шахтарем» (1:0) у матчі 22-го туру УПЛ:

«Ми ще не чемпіони, поки що не треба нас вітати. Привітаєте, коли будемо чемпіонами. Перемога - так, дуже важлива і принципова. Хлопці показали свої гідні якості, перш за все - терпіли. «Шахтар» - технічна команда, їм не можна давати розбігтися.

Ця партія була виграна Містером [головним тренером Мірчею Луческу]. Була чисто шахова партія. Я не бачив «Шахтар». Не пригадую, щоб у них не було жодного небезпечного удару в площину воріт, крім першого на 4-й хвилині.

Я не буду оцінювати гру «Шахтаря». Для цього є тренери і фахівці, які працюють у донецькому клубі. Я знаю, що «Динамо» дуже сильно додало в організації гри, з тими ж виконавцями, перш за все - в організації гри. У матчі з «Шахтарем» це було наочно продемонстровано. Команда знала, чого вона хоче, і досягла того, до чого вона йде.

Не за горами, сподіваюся, час, коли нас будуть вітати з чемпіонством. Але для цього потрібно взяти ще 3 очки. З президентом «Шахтаря» не розмовляв ще. Завтра-післязавтра обов'язково поговоримо. Після матчів ми не телефонуємо один одному».

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 19:00 4

«Синьо-жовті» проведуть перший контрольний матч у рамках підготовки до Євро-2024

Коментарі