Срна лобіює призначення Де Дзербі тренером Шахтаря - журналіст

Директор з футболу знає фахівця по роботі в італійській Серії А

У наступному сезоні «Шахтар» може отримати нового головного тренера. На місце Луїша Каштру, контракт якого з «гірниками» закінчується 30 червня, розглядається нинішній наставник «Сассуоло» Роберто Де Дзербі.

За даними італійського журналіста Ніколо Скіри, призначення Де Дзербі в «Шахтар» лобіює директор по футболу донецького клубу Даріо Срна, який дуже симпатизує методам роботи 41-річного італійського фахівця.

З командою Де Дзербі Срна перетинався в італійській Серії А в сезоні-2018/19, коли хорват виступав за «Кальярі», а коуч фінішував з «Сассуоло» на 11-му місці в лізі.

Крім «Шахтаря», як зазначає журналіст, на Де Дзербі претендує неназваний клуб іспанської Ла Ліги.

Раніше інформацію про інтерес «Шахтаря» до Де Дзербі підтвердив екс-форвард збірної Італії Антоніо Кассано. Також повідомлялося, що коуч «Сассуоло» в наступному сезоні готовий до роботи за межами Італії.

Напередодні «Шахтар» програв «Динамо» (0:1) в чемпіонаті України і практично втратив шанси захистити чемпіонський титул. Після цієї гри Луїш Каштру заявив, що готовий до звільнення з посади головного тренера «помаранчево-чорних».

Олексій Сливченко Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:26 0

«Реал» зіграв унічию з мюнхенською командою на «Альянц-Арені» з рахунком 2:2

Коментарі