Микола ЦИМБАЛ: «Ейфорії не буде, відчуваємо відповідальність»

Керманич «Минаю» прокоментував перемогу над «Десною»

Головний тренер «Минаю» Микола Цимбал прокоментував перемогу своєї команди в матчі проти чернігівської «Десни» (3:1).

«Розуміли відповідальність цієї гри, готувалися, вивчали суперника, який претендує на єврокубки і на бронзу УПЛ. З великою повагою віднеслися до суперника. На початку гри нам не вистачало концентрації при стандартах суперника. Ми розуміли, що більшість голів чернігівці забивають зі стандартів. І на початку нас пробачили кілька разів. А потім вибігли в контратаку, заробили пенальті і заслужили цей гол своїм терпінням та наполегливістю.

Так, без долі везіння не обійшлося, але хлопці бігли в штрафний і вірили, що все вийде, що зустрінуться з м'ячем. Ось і вийшло забити голи. Спершу пенальті, потім скидання нападника на Нурієва, який майстерно розпорядився м'ячем. А третій м'яч - дуже гарний у виконанні Пиняшка. Чудовий дриблінг, чудовий удар. Щоб так забивати, потрібно вірити. Добре, що він проявив себе в грі. Вдячний хлопцям, що вони вірили в себе, в партнерів і заслужили на цей результат.

Ейфорії не буде, адже відчуваємо відповідальність, яка лежить на наших плечах, немає часу святкувати. Мусимо підготуватися у короткий термін до матчу зі «Львовом». Від завтра вже розпочинаємо це робити».

Олександр Тішура Джерело: ФК Минай
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Снукер | 02 травня 2024, 15:50 2

Визначено півфіналістів чемпіонату світу 2024 зі снукеру в Шеффілді