Інгулець – Рух. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Рухівці можуть наздогнати «Інгулець»

У неділю «Рух» у Кропивницькому гратиме виїзний матч проти «Інгульця». В разі перемоги львівський клуб зможе за кількістю очок наздогнати «жовто-червоних» у турнірній таблиці.

«Рух» та «Інгулець» раніше провели сім очних дуелей, в тому числі одне протистояння відбулося в Прем'єр-лізі, в якій обидві команди дебютували в серпні минулого року. Цікаво, що обидва суперники, коли ще виступали у Першій лізі, в особистих зустрічах більше одного голу за матч не забивали. А в матчі першого кола нинішнього чемпіонату на «Арені Львів» була зафіксована результативна нічия - 2:2. У складі команди з Петрового голи забивали Младен Бартулович (з пенальті) та Олександр Козак, в рухівців - Мар'ян Мисик та Данило Кондраков (з пенальті).

Востаннє суперники зустрічалися на полі «Інгульця» у серпні минулого року, коли в рамках Першої ліги також була зафіксована нічия - 1:1. Спочатку захисник «Руху» Мар'ян Мисик «зрізав» м'яч у власні ворота, а в компенсований час Юрій Климчук реалізував пенальті, врятувавши команду Івана Федика від поразки.

Після надважливої перемоги в минулому турі над сусідами по нижній частині турнірної таблиці з «Минаю» мікроклімат та настрій в колективі «Руху» значно покращилися. Ось що очікує від недільної гри з «Інгульцем» тренер «жовто-чорних» Олександр Грицай: «Після трьох поразок перемога над «Минаєм» додала порцію позитивних емоцій у колективі, але жодної ейфорії немає. Ми дуже серйозно готуємось до матчу з «Інгульцем». Це силова команда, відтак, в такій же манері готуємося і ми. Єдиноборства, агресія - це все «Інгулець».

До нового протистояння суперники підійшли з клубними рекордними безнічийними серіалами. «Рух» обходиться без «мирових» шість матчів поспіль, а «Інгулець» - чотири. Ювілейний, 100-й, матч в чемпіонатах може провести півзахисник «Руху» Роман Карасюк.

Арбітром матчу призначено киянина Володимира Новохатнього, який провів 22 гри УПЛ. Для рухівців це буде перший матч при суддівстві Новохатнього, а «Інгулець» провів вже одну гру при цьому арбітру, перемігши 21 березня «Олександрію».

Орієнтовні склади:

«Інгулець»: Малиш, Салем, Кучеренко, Балан, Квасний, Запорожець, Бартулович, Коваленко, Чайковський, Шишка, Плохотнюк.

«Рух»: Бандура, Мисик, Гагун, Білий, Стаменкович, Кухарук, Федорчук, Мартинюк, Бойчук, Климчук, Кондраков.

  • 2.46
  • 3.34
  • 2.85
Зробити ставку
  • 2.45
  • 3.40
  • 2.85
Зробити ставку
  • 2.46
  • 3.35
  • 2.85
Зробити ставку

18 квітня, неділя

«Інгулець» - «Рух»
Кропивницький. Стадіон «Зірка». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ІНГУЛЕЦЬ - РУХ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Володимир Новохатній (Київ)
Прогноз Sport.ua - 1:1
Юрій Назаркевич Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 серпня 2024, 21:00 4

У власника «Колоса» з гравцями клубу виник конфлікт

Коментарі