Боруссія Д — МанСіті. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

«Містяни» — фаворити. Але німецька команда не обіцяє їм легкого життя

У середу, 14 квітня, відбудеться матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, в якому дортмундська «Боруссія» прийме англійський «Манчестер Сіті».

У першому матчі «городяни» очікувано виявилися сильнішими - 2:1, хоча німецька команда була близька до нічиєї. Але, як завжди, все вирішить матч-відповідь.

«Боруссія» Дортмунд

У поєдинку минулого туру чемпіонату Німеччини, який відбувся 10 квітня, «Боруссія» на виїзді насилу обіграла «Штутгарт» із рахунком 3:2. «Боруссії» вдалося зломити опір суперників лише в кінцівці зустрічі, вирішальний гол забив Кнауфф на 80-й хвилині.

Варто відзначити, що ще на початку весни «Боруссія» втратила важливого гравця, 21-річного англійського вінгера Джейдона Санчо, який досі не відновився після м'язового ушкодження. Саме Санчо міг би стати відмінним помічником Холанда в атаці дортмундців, але його участь в матчі знаходиться під великим питанням.

«Манчестер сіті»

Підопічні Пепа Гвардіоли є фаворитами протистояння, але рахунок першого матчу не гарантує їм легкого життя. Більш того, 10 квітня «містяни» примудрилися вдома програти «Лідсу» з рахунком 1:2 у черговому турі чемпіонату Англії. Навряд чи це якось вплине на підсумкову перемогу «МанСіті» в АПЛ, але перед поєдинком у відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів дзвіночок вельми тривожний.

До слова, в матчі з «Лідсом» взяв участь і 24-річний український гравець «містян» Олександр Зінченко, якого Гвардіола випустив не на вже звичний лівий фланг захисту, а у півзахист. Як і для всіх інших гравців «МанСіті», матч складно назвати вдалим для українця. Тому навряд чи йому знайдеться місце у стартовому складі англійської команди в поєдинку з «Боруссією».

Букмекери вважають, що шанси «Манчестер Сіті» на перемогу куди вищі, ніж у «Боруссії». Але «містянам» варто бути уважними - Холанд і компанія обов'язково скористаються найменшої помилкою суперників. Зрештою, господарів влаштує перемога навіть з рахунком 1:0...

Орієнтовні склади:

«Боруссія» Дортмунд: Хітц - Меньє, Аканжі, Хуммельс, Геррейро, Беллінгем, Джан, Дауд, Кнауфф, Холанд, Ройс.

«Манчестер Сіті»: Едерсон - Вокер, Стоунз, Діас, Канселу, де Брюйне, Родрі, Гюндоган, Марез, Б. Сілва, Фоден.

Не зіграють: Вітсель, Загаду, Шмельцер, Мукоко.

  • 5.00
  • 4.54
  • 1.675
Сделать ставку
  • 4.95
  • 4.35
  • 1.67
Сделать ставку
  • 5.00
  • 4.30
  • 1.65
Сделать ставку

14 квітня, середа

«Боруссія» Дортмунд - «Манчестер Сіті» (перший матч - 1:2)
Дортмунд. Стадіон «Сігнал Ідуна Парк». 22:00
БОРУССІЯ ДОРТМУНД - МАНЧЕСТЕР СІТІ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1» та відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 1:2
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 травня 2024, 09:35 1

Ексчемпіон WBC прокоментував мегафайт в Ер-Ріяді

Коментарі