Роман БЕЗУС: «Тренер Гента дав мені шанс, а я ним скористався»

Півзахисник «Гента» - про дубль у ворота «Шарлеруа»

У поєдинку 33-го туру чемпіонату Бельгії з «Шарлеруа» (4:0) український легіонер «Гента» Роман Безус оформив дубль: на 4-й хвилині відзначився з пасу Романа Яремчука, а через чотири хвилини реалізував пенальті, який сам і заробив.

«У нас багато що виходило в командних діях, ми створювали моменти, загалом, контролювали гру і довели її до логічного завершення, - сказав Безус. - Чому «Гент» кидає то в жар, то в холод в цьому сезоні? Це питання усього сезону. Спочатку у нас були великі плани, проте за короткий період часу в Генті змінилося три головних тренера, при цьому у кожного була своя філософія, своя структура гри. Плюс, в нашій команді з'явилося близько 10-ти нових футболістів, яким потрібен був час, щоб освоїтися. Можливо, це головні причини не зовсім тих результатів, яких від нас чекали».

Перемога в наступному турі гарантує «Генту» потрапляння в першу вісімку і боротьбу за зону єврокубків.

«Так, є ще одна лазівка, при якій нас влаштує і нічия, але такий варіант не варто сприймати серйозно, оскільки там повинні скластися відразу кілька умов. На це розраховувати ми не хочемо», - каже Роман.

Раніше були розмови про те, що Безус може покинути «Гент», але останнім часом наставник команди Хейн Ванхазебрук став йому більше довіряти. За словами гравця, головна причина - наполеглива робота на тренуваннях.

«Це одна з причин. Були розмови про те, що я можу змінити прописку, але ми поспілкувалися з наставником, він дав мені шанс, а я постарався ним скористатися», - зазначив 30-річний хавбек.

У цьому сезоні в чемпіонаті Бельгії Безус зіграв 21 поєдинок. На його рахунку 2 голи і три гольові передачі.

Сергій Циба Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 30 квітня 2024, 14:44 16

Команда Христича оформила у ворота суперника 9 шайб