ДЕНИСОВ: «Шахтар не має права забороняти грати комусь із орендованих»

За словами журналіста, у «Маріуполя» просто немає грошей на виплату компенсації

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов прокоментував перемогу донецького «Шахтаря» над «Маріуполем» (3:0) у матчі 21-го туру української Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, за умовами орендних угод 13 гравців основного складу «Маріуполя» не змогли зіграти у цьому матчі.

«Шахтар» без проблем розправився з «Маріуполем», вже в першому таймі все було вирішено. Маріупольці не могли використовувати орендованих у «Шахтаря», тому зіграли наполовину молодіжним складом. Ця тема давно набила оскому. «Динамо» не дозволяє зіграти проти себе орендованим «Дніпру-1», «Маріуполь» теж не зміг дозволити собі використовувати орендованих у «Шахтаря». «Зоря», до речі, дозволила «Інгульцю», щоб орендовані у неї гравці зіграли. Де ця грань і як вона повинна регулюватися? Кожен раз одне й те ж саме питання.

Ніхто нічого не забороняє, адже будь-який клуб не має права згідно з трудовим законодавством комусь заборонити працювати. Інша справа, що в контрактах прописано: «Хочете виставити наших орендованих, заплатіть деяку суму». Це, звісно, економічно б'є по бюджету і «Маріуполь» собі таке дозволити не може», - заявив Денисов.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 14

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Коментарі