Прогнозована реальність. Тайсон не покине Шахтар раніше літа

Схоже, бразилець досидить в Україні без діла до кінця сезону

Керівництво бразильського «Інтернасьонала» невисоко оцінює шанси підписати 33-річного вінгера «Шахтаря» Тайсона до моменту, коли у того завершиться термін дії контракту з «гірниками».

Спочатку в «Інтернасьоналі» вважали, що зуміють скористатися інтересом «Шахтаря» до 17-річного Вінісіуса Тобіаса, і включити в угоду по ньому Тайсона, якого бразильський клуб розраховував підписати навесні, щоб заявити на початок змагального процесу в Серії А.

Однак після того, як «Шахтар» вирішив поставити на паузу переговори по Вінісіусу Тобіасу, і сконцентруватися на інших трансферних цілях, питання з Тайсоном, схоже, остаточно застопорилося, і тепер в «Інтернасьоналі» не чекають свого вихованця раніше початку липня.

«Це прогнозована реальність. Йдеться про футболіста з чинним контрактом, який сьогодні не може перейти до жодного клубу. Але ми багато працюємо над трансфером Тайсона. Він - спортсмен, який завжди на контакті з клубом, відвідує нашу тренувальну базу. У нього є номер людей, які відповідають за всі питання в клубі. Ми проектуємо його прихід, і працюємо над ним», - заявив виконавчий директор «Інтернасьонала» Пауло Бракс.

Нагадаємо, напередодні мати Тайсона заявила, що її син вже підписав попередній контракт з «Інтернасьоналем», хоча раніше такі чутки ретельно спростовував агент футболіста.

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру після вчорашньої перемоги над «Маріуполем» (3:0) відмовився говорити що-небудь конкретне на тему Тайсона.

Олексій Сливченко Джерело: Globoesporte
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 20:17 9

Ексгравець «Дніпра» згадав напружену ситуацію у клубі перед історичним фіналом єврокубка

Коментарі