КУРТУА: «Перемога над Ліверпулем – хороший знак перед матчем з Барселоною»

Воротар «Реала» Тібо Куртуа прокоментував перемогу над «Ліверпулем»

Воротар «Реала» Тібо Куртуа прокоментував перемогу над «Ліверпулем» (3:1) в першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів:

«Ми провели хороший матч, особливо вдався перший тайм. Контролювали хід матчу, забили два м'ячі. Вони додали з початком другого тайму і скоротили відставання. Мені трохи не пощастило в тому епізоді, але ми зберегли спокій і забили третій. Тепер у нас хороші шанси на вихід в наступний раунд, але ми знаємо, що грати на «Енфілді» завжди непросто.

Все добре постаралися. «Ліверпуль» - непроста команда. Нам довелося постаратися, щоб ми могли перевершувати суперника всі 90 хвилин. Але нічого ще не вирішено. І все ж ми в собі впевнені. У лютому у нас було 9 травмованих гравців, але резервісти змогли успішно їх замінити. У нас все готові грати, коли треба. Ми не надали багато шансів супернику, це хороший знак перед суботнім матчем з «Барселоною» і матчем-відповіддю на наступному тижні.

Думав, що мені доведеться зробити більше сейвів - «Ліверпуль» здорово грає в нападі, але ми відмінно оборонялися. Буду радий, якщо другий матч складеться так само, як перший, але щось підказує мені, що він буде іншим».

Микола Степанюк Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 04 липня 2024, 16:15 40

Марта вдруге поспіль зуміла вийти до 3-го раунду трав'яного мейджора