Тарас СТЕПАНЕНКО: «Яворський біжить і нікого не бачить, як паровоз»

Хавбек «Шахтаря» – про травму Олів'є Тілля

Півзахисник «Шахтаря» Тарас Степаненко розповів про повернення в гру після травми в поєдинку 20-го туру УПЛ з «Ворсклою» (2:0).

- У мене були питання з коліном: лікувався, докладав зусиль. Хочу щиро подякувати медичному штабові, який у всьому мені допомагав, прислухався до моїх відчуттів. Ніхто мене не гнав і не квапив. Зробили все можливе, щоб сьогодні я вийшов на поле. Гарні емоції: зрештою пропустити велику частину, діагноз не дуже... Однак я зіграв. У майбутнє заглядати не можу, але зараз нормально почуваюсь і спокійно готуюся далі.

- Чи є відчуття, що таки не у стовідсотковій фізичній формі та якось ризикуєш?
- Ні, я вже все випробував, зробив усі тести - усе нормально. Якби я не був на сто відсотків готовий, то сьогодні не вийшов би. Я ж радився, спілкувався: є люди, у яких були такі травми, й вони довго з ними грали. Усе залежить від того, буде біль чи ні. Зараз його немає, дякувати Богові. Тому далі намагатимусь набирати форму.

- Ти був поруч, коли Олів'є Тілль дістав удар. Що там сталося?
- Так, бачив момент: Яворський уже біжить, дивиться на м'яч і нікого не бачить, як паровоз. Я відійшов, а цей хлопець, напевно, не очікував. Я одразу злякався, подивився - було видно, що ймовірним є струс, тому що почали закочуватись очі. Певно, боротьба - у футболі таке траплялось, і зі мною було. Побажаю хлопцеві тільки здоров'я.

Денис Шаховець Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 06:47 0

У півфіналі плей-оф Серії B Палермо зіграє проти Венеції

Коментарі