Олександрія - Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Один із центральних матчів туру

Четвертого квітня на стадіоні «Ніка» місцева «Олександрія» в рамках 20-го туру УПЛ буде приймати «Динамо». Незважаючи на те, що суперники на даний момент вирішують різні турнірні завдання - кияни на всіх парах мчать до чемпіонства, а «Олександрія», що йде на сьомому місці, без особливих шансів чіпляється за п'яту, «лігоєвропейську» сходинку, - поєдинок за статусом буде одним із центральних у турі. І обіцяє стати непростим для обох команд. Для господарів тому, що вони зіграють проти лідера УПЛ, який на даному відрізку показує збалансований і грамотний футбол. А для гостей через те, що «Олександрію» в рідних стінах можна назвати однією з найбільш незручних суперників для будь-якого опонента, адже команда Шарана відмінно готова функціонально і заточена переважно на контратаки та стандарти.

За інформацією офіційного сайту олександрійського клубу, поєдинок пройде з глядачами. Ціна квитків - 40 гривень. Їх реалізовувати клуб завчасно почав онлайн, а в день матчу пропуски на гру можна купити і в касах стадіону.

Паузу в чемпіонаті, викликану матчами збірних, динамівці провели з користю. Кияни зіграли спаринг зі своїми румунськими одноклубниками (з Бухареста) - і перемогли 3:0. За словами президента «Динамо» Ігоря Суркіса, зіграти проти румунської команди була ініціатива Луческу. У тому матчі київський Містер вирішив перевірити найближчий резерв і дав зіграти тим гравцям, які не були викликані в свої національні збірні.

Також Суркіс розповів про терміни відновлення травмованих Бєсєдіна і Циганкова: форварда вже можна очікувати в матчі проти «Олександрії», а ось лідер динамівського півзахисту повернеться трохи пізніше. Циганкова не виявилося серед гравців, які в суботу вдень на автобусі відправилися в Олександрію. Відразу після матчу на цьому ж транспортному засобі динамівці повернуться до Києва.

А ось команда Володимира Шарана в міжтурове «вікно» контрольних матчів не проводила. «Олександрія» обмежилася двосторонньою грою. У цьому поєдинку не зіграв Ковалець, який ще не повністю відновився після серйозної травми. Кирило займається за індивідуальною програмою, і до матчу проти «Динамо» він навряд чи встигне набрати потрібні кондиції. Не грав і Дубра, але з іншої причини: захисник перебував у розташуванні збірної Латвії.

Зустріч суперників у першому колі завершилася мінімальною перемогою команди Луческу - 1:0. Гол захисника «біло-синіх» Попова, забитий на першій хвилині зустрічі, виявився єдиним, хоча динамівці створили багато небезпечних моментів біля воріт Паньківа. Але в той вечір голкіпер «Олександрії» був на висоті. А ще в тому поєдинку був вилучений півзахисник «Динамо» Шапаренко.

Майбутній матч для суперників стане їхнім 27-м протистоянням. Величезна перевага на боці киян: 20 перемог, п'ять нічиїх і лише дві поразки.

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Паньків, Лучкевич, Дубра, Бондаренко, Вантух, Гречишкін, Банада, Калюжний, Сітало, Третьяков, Устименко

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Забарний, Попов, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко, Жерсон, Де Пена, Буяльський, Бєсєдін.

4 квітня, неділя

«Олександрія» - «Динамо»
Олександрія. Стадіон «Ніка». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛЕКСАНДРІЯ -ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua - 1:2

  • 4.9
  • 3.9
  • 1.7
Сделать ставку
  • 5.30
  • 4.10
  • 1.62
Сделать ставку
  • 5.00
  • 3.90
  • 1.68
Сделать ставку

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 11:00 0

Головні новини за 3 травня на Sport.ua

Коментарі